Treinvakantie België

Treinvakantie België

Offerte treinvakantie België? Klik hier
België is een uitstekende vakantiebestemming en grenst in het noorden aan Nederland, in het westen aan de Noordzee, in het zuiden aan Frankrijk, in het zuidoosten aan Luxemburg en in het oosten aan Duitsland. Wanneer u van plan bent om een treinvakantie België te gaan maken, zult u er achter komen dat er veel meer te zien en te doen is dan u misschien van te voren had gedacht. Zo zijn er in België diverse steden waar veel historische gebouwen te zien zijn, maar er zijn in België bijvoorbeeld ook nog loopgraven te bezichtigen uit de Eerste Wereld Oorlog waar u doorheen kunt lopen om eens echt een kijkje te nemen in het verleden. De vele historische steden die België rijk is laten het land door de jaren heen goed zien. Bovendien kunt u gedurende uw treinreis België genieten van de prachtige architectuur, kunt u een bezoek brengen aan een van de vele musea, een middagje gaan shoppen in een van de vele winkelstraten of lekker even bijkomen en wat drinken op een terrasje. België is van alle markten thuis wat het tot een leuke bestemming maakt waar iedereen zich kan vermaken.

Voordelen treinvakantie België

Wanneer u een treinvakantie België gaat maken zult u merken dat dit ontzettend veel comfort biedt. Zo hoeft u alleen te beslissen waar u uit wilt stappen en hoeft u zich niet druk te maken om de route. Bovendien hoeft u geen rekening te houden met waar u de auto moet parkeren en maakt u dus ook geen parkeerkosten. Wanneer u met de trein gaat, stapt u in het centrum van de door u gekozen stad uit. De meest gekozen trein om naar België te reizen is de Thalys, deze stopt niet bij elk klein station en u bereikt dan ook sneller uw bestemming. De Thalys is zeer comfortabel en u kunt zelfs ontbijten, lunchen of dineren in de trein.

Opstapplaatsen in Nederland

De stations in Nederland waar u op de internationale trein kunt stappen om uw treinreis België te gaan maken zijn Amsterdam Centraal, Schiphol, Den Haag Centraal, Den Haag HS (Holland Spoor), Dordrecht, Roosendaal en Rotterdam Centraal.

Bestemmingen treinvakantie België

Gaat u met de internationale trein een treinreis België maken, dan kunt u uitstappen op Station Antwerpen, Station Gent, Station Brugge, Station Oostende, Station Brussel, Station Luik, Station Charleroi of Station Mons. Dit zijn stuk voor stuk leuke steden die het bezoeken meer dan waard zijn.