Treinvakantie Duitsland

Treinvakantie Duitsland

Offerte treinvakantie Duitsland? Klik hier
De Bondsrepubliek Duitsland is het grootste land van de Europese Unie. Er wonen bijna 83 miljoen mensen en de hoofdstad is Berlijn. Veel Nederlanders gaan graag bij onze Oosterburen op vakantie. Je kunt Duitsland het hele jaar bezoeken. Hou je van prachtige oude steden, dan zit je goed. Hou je van heerlijke landschappen afgewisseld met piepkleine dorpjes, ook dan zit je goed. Hou je van grote ruige stille bossen waar je uren kunt wandelen, ook dan zit je goed. Hou je van de wintersport in een gezellige sfeer, ook dan heeft Duitsland je veel te bieden.

Met de trein naar Berlijn

Dagelijks en ook rechtstreeks kun je met de Intercity Berlijn naar deze imposante stad toe. Je betaalt ongeveer 40 euro voor een enkele reis. Je stapt op bij Schiphol maar je kunt ook opstappen in Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer en Enschede. De trein gaat dan via Hannover naar Berlijn en de reis duurt ongeveer zes en een half uur.

Met de trein naar Hamburg

ICE International en IC Berlijn gaan zeven keer per dag van start in Amsterdam naar één van de groenste steden van Europa, Hamburg. In Osnabrück moet je overstappen en in Duisburg. De totale reistijd is bijna zeven uur en de prijs voor een enkeltje ligt rond de 30 euro.

Met de trein naar Frankfurt

ICE International vertrekt zeven keer per dag vanaf onze hoofdstad naar het geweldige en imponerende Frankfurt. Het is een rechtstreekse reis en je komt midden in het centrum aan. De reis duurt nog geen vier uur en je betaalt ongeveer 40 euro voor een enkeltje.

Met de trein naar Karlsruhe

In deze stad schijnt bijna altijd de zon. Hoogste tijd om die stad eens te gaan bezoeken met de trein. En dat kan in de winter zes keer per dag en in de zomer zelfs zeven keer. u reist met de ICE International vanaf Amsterdam. Ook voor deze treinreis zijn rechtstreekse reizen mogelijk. Binnen vier uur ben je er al en je betaalt voor een enkele reis ongeveer 40 euro.

Met de trein naar Hannover

De minicruises vinden plaats op goed uitgeruste rivierschepen. In de meeste gevallen zijn douche, toilet, airco enHou je van oude kunst en cultuur, dan is Hannover uw stad. Je kunt er zes keer per dag rechtstreeks naar toe en je komt in het centrum aan. Kun je meteen beginnen met genieten. Vanaf 30 euro heb je al een ticket voor een enkele reis.

De vele voordelen van een treinreis

-Waarom met de auto gaan? Met de trein heb je geen last van overvolle wegen. Pech onderweg zul je ook niet krijgen. Het grootste voordeel is dus dat u zelf niet hoeft te rijden.
-Met de trein reizen is goedkoop. Vergelijk je totale autokosten maar eens met de treintarieven.
-Je kunt al je bagage meenemen die je nodig denkt te hebben. Zorg er wel voor dat het allemaal door de smalle treindeuren past.
-Je hebt enorm veel bewegingsruimte. Dat kun je niet zeggen als je met de auto, vliegtuig of met de bus gaat.
-Je hebt eten en drinken aan boord.
-Er is altijd wel iemand om een praatje mee te maken; gaat je reis nóg sneller!