Bagage tijdens treinvakantie

Een vakantie met de trein geeft je de ultieme vrijheid. Je kunt vrij rondreizen, en tegelijkertijd ontzettend veel van de wereld om je heen zien. Met mooie vergezichten en een snelle vaart is een treinvakantie daarom de droom voor vele mensen. Wanneer je eenmaal een treinreis hebt geboekt, kom je wel voor de vraag te staan wat je met al je bagage moet. Ondanks dat je vervoerd wordt, is het wel belangrijk dat je je bagage gemakkelijk van A naar B kunt brengen. De juiste materialen zijn essentieel om zo effectief mogelijk te kunnen rondtrekken met de trein. Je bagage moet goed worden opgeborgen, en ook gemakkelijk mee te nemen zijn wanneer je de trein uitstapt en op avontuur uit gaat. Voor een zo comfortabel mogelijke reis is het daarom belangrijk om te investeren in de juiste materialen om je spullen in op te bergen tijdens een treinvakantie. Om je bagage zo compact mogelijk te houden, is het aanschaffen van vacuümzakken geen overbodige luxe. Deze zakken zijn in alle maten verkrijgbaar, en helpen je met het luchtdicht inpakken van al je kleding. Zo nemen ze minder ruimte in beslag, zodat je bagage zo handzaam mogelijk blijft tijdens een lange treinreis. 

Sterk en flexibel

Het meenemen van een grote koffer wanneer je een treinreis gaat maken, is natuurlijk niet zo handig. Koffers zijn vaak zwaar, stug en moeilijk mee te nemen wanneer je de omgeving gaat ontdekken. Daarom is het verstandig om flexibele tassen en rugzakken mee te nemen, zodat je je bagage gemakkelijk kunt vervoeren. Het vinden van een kwalitatief merk is daarbij de belangrijkste eerste stap. Het materiaal van de tassen moet stevig zijn, en ook tegen alle weersomstandigheden kunnen. De producten van Deuter voldoen aan al deze eisen. Het merk specialiseert zich in bagage voor de actieve reiziger. Dit betekent dat een Deuter rugzak gemaakt is voor een flexibele vakantie, waarbij je altijd onderweg bent en nieuwe dingen ontdekt. Je weet zeker dat je met deze tassen hoogwaardige kwaliteit in huis haalt, want de stof van deze tassen kan heel wat doorstaan. Bovendien is er niets zo fijn als al je bagage in één tas op te kunnen bergen, zodat je snel en gemakkelijk van de ene naar de andere bestemming kunt gaan. Compacte opberging van je bagage is een echte must tijdens een lange treinreis. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om zo flexibel te zijn als je wilt, zodat je het meeste kunt halen uit de spectaculaire reis die je voor ogen hebt.

Voor de lange familiereis

Een kleine rugzak van Deuter is voldoende om je spullen gedurende een korte treinvakantie in op te bergen. Mocht je van plan zijn om een lange reis te maken met het hele gezin, dan heb je iets groters nodig om alle bagage bij elkaar te houden. Kies in dat geval voor een Deuter backpack. Deze tassen zijn groter, en ontwikkeld voor iedereen die veel spullen moet meenemen tijdens een reis. Hier kun je je eigen spullen in kwijt, maar ook alles wat je voor de kinderen nodig hebt. Met goede steunpunten op de schouders en de heupen, is het dragen van deze tassen bovendien geen zware last. De tassen zijn klein genoeg om gemakkelijk mee te nemen in de trein. Zo kun je ze een plaats geven in het bagagecompartiment, zodat ze veilig zijn opgeborgen tijdens de treinreis. Voor lange tochten met de kinderen is een speciale deuter kinderdrager geen overbodige luxe. Met deze dragers kun je kinderen tot 4 jaar op je rug dragen, zodat je zeker weet dat ze veilig zijn. Bovendien heb je je handen vrij zodat je nog steeds alle vrijheid hebt. Met de juiste materialen is zelf een treinreis met de allerkleinsten een ontspannen ervaring. 

Met je Tula draagzak op reis

Een Tula draagzak is ideaal als je op reis gaat met je kindje! We hebben de voordelen van een Tula draagzak op reis voor je op een rijtje gezet.

  • Een Tula draagzak is snel en makkelijk in gebruik

Alle Tula draagzakken zijn voorzien van een handig kliksysteem en verstelbare bandjes, wat ervoor zorgt dat ze snel en makkelijk in gebruik zijn.

  • Je kindje zit comfortabel

Je kindje zit in een ergonomische M-houding, met de knietjes hoger dan de billen. Langs de randen zijn de Tula draagzakken voorzien van een dikkere, zachte stof, wat voorkomt dat je kindje schuurplekken krijgt met blote beentjes.

  • De draagzakken zijn licht en compact

Reis je graag zo licht mogelijk? Een Tula draagzak is zeer compact en past makkelijk in je tas als je hem niet gebruikt.

  • Ook geschikt voor grotere kinderen

Is je kind al wat ouder? Dan kun je een Tula Toddler draagzak gebruiken – deze maakt het dragen van een groter kind op je rug een stuk comfortabeler.

  • Gevoel van veiligheid

De wetenschap dat je kindje veilig en wel tegen je aan zit maakt je reis een stuk meer ontspannen! Zo kun je zelf ook genieten.

  • Je kunt overal komen

Met een Tula draagzak hoef je niet bang te zijn dat je trappen tegenkomt tijdens je reis. Ook een ruwer terrein is veel beter begaanbaar als je je kindje in een Tula draagzak draagt.

  • Je hebt je handen vrij

Met een baby je bagage over het vliegveld slepen is vrijwel onmogelijk zonder draagzak! Daarbij maakt een Tula draagzak het gebruiken van het openbaar vervoer vele malen makkelijker. Tula zorgt dat je je handen vrij hebt voor andere dingen.

  • Ook geschikt voor reizen naar warme landen

Ga je met je kindje op reis naar een warm land? Daarvoor heeft Tula de Tula Coast collectie ontworpen. Deze zomerdraagzakken zijn uitgerust met een rugpand van een ventilerend mesh materiaal, waardoor ze ideaal zijn voor warm weer en actieve vakanties. De Tula Coast draagzakken zijn verkrijgbaar in zowel Standard als Toddler maten. Uiteraard zijn ook de Coast draagzakken verkrijgbaar in een breed scala aan leuke prints, evenals een effen variant in grijs.